ОЦЕНИ. ПРИЈАВИ. ПОДОБРИ.
0 Пријави

1,979 локали

0 Казни

Најдобро оценети локали

Бела Виста

5
Просечна оценка: 5 (1 vote)

Каса Кубана

5
Просечна оценка: 5 (1 vote)

Роуд Хаус

5
Просечна оценка: 5 (1 vote)

Најлошо оценети локали

Смал Кафе

1
Просечна оценка: 1 (1 vote)

Пунто Верде

1
Просечна оценка: 1 (1 vote)

Чао

1.5
Просечна оценка: 1.5 (2 votes)